Боксери готуються до чемпіонату в України в Коломиї

Майже пів сотні юних боксерів тренуються на базі фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив». Тут проходять навчально-тренувальні збори для призерів зональних чемпіонатів з боксу серед школярів з Івано-Франківщини, а також до Коломиї приїхали кращі юнаки з міста Маріуполь, що на Донеччині та Іллічівськ Одеської області. Хлопці наполегливо готуються до чемпіонату України серед школярів тож тренуються старанно та уважно, але є час і для активного відпочинку.

Два, а то й три тренування на день, чіткий режим та дозована фізична підготовка – основні складові успіху у будь якому виді спорту. Особливо, за словами, гостей Коломиї приємно тренуватись в гарній залі для боксу.

«Нас гарно зустріли розмістили  дуже приємно дивитись на зал, якби такі зали були по всій Україні у нас результат був би набагато кращий. Ви бачите які в цьому залі виросли спортсмени, майстри спорту, міжнародники, є фіналісти олімпійських ігр, і діти з них беруть приклад, адже нашій країні потрібні здорові громадяни, будуть здорові люди, буде успішна країна», – переконаний тренер з боксу Олександр Бенедисюк з міста Маріуполь, Донецької області.

Юнаки тренуватимуться у Коломиї трохи більше тижня. Основний тягар організаційних та фінансових витрат взяла на себе Коломийська Федерація боксу. Для спортсменів створено усі належні умови для якісної підготовки до змагань.

 «Звичайно ми якомога більше підключаємо своїх дітей з Івано-Франківської області до тренувального процесу, а також на наше запрошення приїхали боксери з Донеччини та Одеської області. Сьогодні нам важливо, щоб у навчально-тренувальному зборі брали участь якомога більше місцевих боксерів. З дітьми працюють кращі тренери Прикарпаття, тож такі навчання безцінні і з точки зору виховання і з точки зору навчання тренуватися правильно з користю для здоров’я», – наголосив Заслужений тренер України з боксу Іван Данилишин.

Подібні спаринги спортсменів з різних областей, за словами тренерів, приносять чимало користі юним боксерам. Вони вчаться один в одного чогось нового і звичайно ж діляться своїми здобутками. Боксери з Одещини та Донеччини в захваті від Прикарпаття та сподіваються приїхати до Коломиї ще не один раз.

 

Леся, 10.03.2013 09:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини