Прикарпаття готується до опалювального сезону

Вчора у департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації під головуванням заступника директора департаменту В. Козленка відбулося спільне засідання координаційної Ради з розгляду питань безпеки використання газу в побуті та обласного оперативного штабу з питань підготовки і роботи об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комуналь¬ного господарства в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

Участь в нараді брали начальник управління житлово-комунального господарства В. Ковальчук, представники територіального управління Держгірпромнагляду в області та газопостачальних організацій ПАТ «Івано-Франківськгаз» і ПАТ «Тисменицягаз».

На засіданні розглянуті питання щодо стану підготовки об’єктів постачання газу ПАТ «Івано-Франківськгаз» та ПАТ «Тисменицягаз» до роботи в умовах осінньо-зимового періоду, проведення планово-технічного обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання житлових будинків. Відзначено, що під час підготовки до осінньо-зимового періоду ПАТ «Івано-Франківськгаз» та ПАТ «Тисменицягаз» проведено заміну 23,4 км та капітально відремонтовано 8,95 км газопроводів, замінено 82 од. обладнання та капітально відремонтовано 67 будівель газорозподільних пунктів, 49 катодних станцій.

За результатами обговорення дано низку доручень, зокрема, стосовно завершення до початку опалювального періоду передпускової перевірки стану газового обладнання та газопроводів у котельнях закладів бюджетної сфери, налагодження дієвої системи оповіщення мешканців багатоповерхових будинків про проведення планово-технічного обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання»

Леся, 14.08.2013 09:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини