Шкутяк про неохайний вигляд Ющенка: Шеф не відпочиває, а працює

У племінника екс-президента Віктора Ющенка Ярослава журналісти поцікавилися, чому його дядько так дивно виглядає. Може бути, це пов'язано з проблемами зі здоров'ям?

«Віктор Андрійович почуває себе добре і виглядає він нормально. Просто у нього багато справ. Дядько багато часу проводить в «Інституті президента Ющенка», який створив у кінці 2011 року. Зараз, після відпустки, він працює в Карпатах. Знаю, що для душі щось пише», - сказав Ярослав.

Зіновій Шкутяк, в. о. голови політради «Нашої України», додав, що літо екс-президент проводить в Івано-Франківській області, повідомляють «Вести».

«Шеф не відпочиває, а працює. Ющенко займається будівництвом свого дітища - музейно-готельного комплексу на річці Жнець», - стверджує Шкутяк.

Екс-радник Ющенка Микола Жулинський каже, що екс-президент зараз активно лобіює в Європі питання підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

«Віра Ульянченко казала, що він дуже сильно перейнявся цим питанням, їздив в Брюссель на зустрічі», - сказав Жулинський.

Віктор Ющенко шокував своїм зовнішнім виглядом учасників фестивалю «Лемківські дзвони» на Тернопільщині. На фото екс-президент відображений в пом'ятому костюмі і зі скуйовдженим волоссям.

До речі, місцеві жителі кричали Віктору Андрійовичу «Ганьба!», коли він блукав між розкладок з вишиванками.

Володимир Геда, мер міста Монастириська, розповів, що Ющенко заїхав на фестиваль як приватна особа по дорозі в Карпати. Попросив у організаторів фесту лопату і накопав собі рослин для двору, а після відправився в Яремчу.

 fakty.ictv.ua

Леся, 09.08.2013 11:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини