За порушення при виплаті зарплати до бюджету надійшло майже 1,5 млн.грн. ПДФО

За перше півріччя п.р. міндоходівцями області проведено 70 перевірок, з питань дотримання норм нарахування та виплати заробітної плати. Перевірками охоплено 49 фізичних-осіб підприємців та 21 юридичну особу. У всіх перевірках виявлено порушення, за результатами яких до бюджету сплачено 1428 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

в ході перевірок встановлено, 41 випадок виплати доходів без утримання та перерахування до бюджету ПДФО, 12 випадків утримання, але неперерахування сум податку до бюджету та інші. Так, при перевірці одного з підприємців виявлено, що товари - кава смажена в зернах, горішки солені, чай чорний придбавалися без документального підтвердження на загальну суму 18 тис.грн. Порушнику донараховано 3,4 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб разом із штрафними санкціями.

Загалом, за результатами перевірок донараховано 6,6 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб та по 23 суб’єктах господарювання  інформацію про виявлені порушення при виплаті зарплати передано до органів прокуратури.

Леся, 23.07.2013 15:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини