Сьогодні останній день сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності!

Останній день сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності за серпень - 15 липня 2013 року. Порядок та строки сплати цього збору визначено статтею 267 Податкового кодексу України.

В залежності від видів діяльності  Кодексом встановлено різні терміни сплати збору. Так, за провадження торговельної діяльності з придбанням короткотермінового торгового патенту сплата збору здійснюється не пізніше, як за один календарний день до початку такої діяльності. Водночас, за провадження торговельної діяльності (крім придбання короткотермінового торгового патенту), діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями збір сплачується щомісяця не пізніше 15 числа, який передує звітному місяцю. Якщо діяльність  здійснюється у сфері розваг, збір сплачується не пізніше 15 числа місяця, який передує звітному кварталу.

За січень – червень 2013 року платниками Івано-Франківській області сплачено більше 8 млн.грн. збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності, з них питома вага сплати фізичних-осіб-підприємців складає 52,8 відсотки. Найбільше поступило цього збору від торговельної дiяльностi – 7,9 млн. грн. або 97 відсотків усіх надходжень.

Леся, 15.07.2013 14:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини