Цілий «букет» порушень виявлено в одній з торгових точок поблизу Івано-Франківська

Більше дванадцять тисяч гривень фінансових санкцій нараховано підприємцю, який надає послуги громадського харчування у кафе-колибі. Таку суму доведеться сплатити за порушення, як податкового так і трудового законодавства.

Під час перевірки дотримання законодавства при здійсненні розрахункових операцій, у зазначеному кафе виявлено необліковані готівкові кошти, підприємницька діяльність у сфері громадського харчування проводилася без придбання відповідного торгового патенту, облік товарних запасів за місцем реалізації здійснювався з порушенням встановленого порядку, не забезпечено щоденного друку фіскальних звітніх чеків на реєстраторі розрахункових операцій. Крім того, у кафе працювали три наймані особи, з якими не укладено трудові угоди.

Загалом, протягом січня-червня 2013 року, працівниками органів Міндоходів області, проведено 110 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахунки у готівковій формі. За результатами таких перевірок донараховано фінансових санкцій на загальну суму 343,9 тис.грн., з яких до бюджету вже сплачено 228 тис.грн.

Леся, 10.07.2013 09:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини