За минулу добу в області виникло шість пожеж

На одному із обійсть в с.Білі Ослави Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. В результаті пожежі вогнем пошкоджено житловий будинок, знищено речі домашнього вжитку. На пожежі отримав термічні опіки обличчя та плечей 2 степені 54-річний домовласник. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

    9 липня о 13:03 год. в м. Івано-Франківську по вул. Івана Павла ІІ виникла пожежа побутового сміття на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

     Того ж дня, о 15:21 год. в с.Іванівці Коломийського району по вул. Шевченка 43 виникла пожежа автогаражу. Вогнем знищено будівлю автогаражу та саморобний трактор. Причина виникнення пожежі  - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

    9 липня о 21:43 год. в с.Слобода Рогатинського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено господарську будівлю, перекриття на площі 30 м. кв, покриття на площі 60 м. кв., 2 т грубих кормів. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

    Вніч проти 10 липня о 00:10 год. в с.Котиківка Городенківського району по  вул.Рашківська на одному із обійсть горіла літня кухня.  Вогнем пошкоджено віконний та дверний отвори, частково перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем з боку 40-річного сина власниці.

      Загалом з початку поточного року на території області зареєстровано 820 пожеж, у вогні загинуло 33 особи, з них 2 – діти.

     Управління ДСНС в області застерігає громадян бути обережними у поводженні з відкритим вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті.

Леся, 10.07.2013 10:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини