За минулу добу в області виникло 5 пожеж

1 липня о 08:47 год. с. Вербівка Рожнятівського району по  вул. Шевченка виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогонь пошкодив  8 м2 стіни в приміщенні  коридору та електророзетку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

1 липня о 15:04 год. в м. Івано-Франківську по вул. Сорохтея, 30 сталася пожежа в одній із квартир на другому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогонь  знищив речі домашнього вжитку. Працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано із задимленого приміщення 38-річного власника квартири. Під час гасіння пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку  власника квартири.

Того ж дня, о 15:37 год. в місті Коломия  по вул. Мазепи, 214 виникла пожежа господарської споруди. Вогнем було знищено покрівлю споруди, частково стіни, 1т сіна. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку домогосподаря.

1 липня о 21.05 год. в м. Івано-Франківську по вул. 24 Серпня, 7А  виникла пожежа на балконі житлової квартири на п’ятому поверсі 6-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено обшивку балкона, віконну раму, знищено речі домашнього вжитку. Працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано із задимленого приміщення 42-річного власника квартири.  Під час гасіння пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника квартири.

Вніч проти 2 липня о 00:53 год. в м. Коломия по вул. С.Стрільців, 37 сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 5 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

За оперативними даними Управління ДСНС в області з початку року на території Івано-Франківщини виникла 781 пожежа, у вогні загинуло              32 особи, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області застерігає громадян бути обережними у поводженні з відкритим вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, щоб уникнути біди.

Леся, 02.07.2013 10:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини