Юрій Бабій: Кошти працівникам освіти будуть виплачені

21 червня 2013 року відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій. Депутати говорили про внесення змін до обласного бюджету.

Зокрема, на комісії депутати проголосували за спрямування коштів, як субвенції з обласного бюджету Богородчанському, Галицькому, Коломийському, Рожнятівському, Снятинському, Тисменицькому районним бюджетам та міському бюджету міста Калуша в розмірі по 50 тис. грн. для співфінансування придбання автотранспортних засобів для сільських закладів охорони здоров’я.

Крім того, частину залишку коштів спеціального фонду обласного бюджету, що склався станом на 01.01.013 року було вирішено спрямувати районним бюджетам в сумі 215,79067 тис. грн. для фінансування субвенцій місцевим бюджетам на реалізацію проектів-переможців II обласного конкурсу проектів та програм місцевого самоврядування, а саме Городенківському районному бюджету – 37,79067 тис. грн., Рожнятівському – 47 тис. грн., Тлумацькому – 131 тис. грн.

Основне ж питання, що розглянули депутати стосувалося виплати заробітних плат працівникам освіти. Як зазначив голова бюджетної комісії Юрій Бабій: “На сьогоднішній комісії основним питанням було розприділення додаткових дотацій на вирівнювання заборгованості по заробітній платі та виплати відпускних працівникам освіти, тим районам, які цього потребували. Депутати проголосували за розподіл одноголосно, і кошти працівникам освіти будуть виплачені .”

Прес-служба депутата Івано-Франківської обласної ради Юрія Бабія

Леся, 21.06.2013 10:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини