Представники будівельної мафії погрожують журналістам

Представник забудовника Лисака у Івано-Франківську погрожував журналістам Версій розправою. Мабуть від нещадної, цілодобової роботи агресивно відреагували на присутність журналістів поряд з місцем забудови по вул. Кривоноса і робітники, які перешкоджали проведенню фотозйомки вулиці.

Як повідомлялось раніше, в ніч з 19 на 20 червня 2013 року кілька десятків мешканців вул. Кривоноса, що у Івано-Франківську, перекрили дорогу трьом цементовозам, які привезли бетон для заливки фундаменту чергового будівництва багатоповерхівки у житловому масиві з малоповерховою забудовою. Проти зведення такої будівлі виступили жителі мікрорайону, які вважають, що будівництво нової кількаповерхової споруди має бути погоджена перш-за-все з ними.

По-перше, від цілодобової роботи великогабаритного вантажного транспорту у людей в будинках(які поруч) тріскають стіни, на подвір'ях відчуваються вихлопні гази від будівельних автівок. По-друге, забудовник не пред'явив жодних дозволів на зведення багатоповерхівки. Тим часом міська влада просто мовчить. Протистояння "мешканці-забудівник" триває від грудня 2012-го року.

Журналісти Версій вирушили на місце забудови, де їм вдалось зробити знімки з місця подій. Як видно на фото, забудовникам якимось чином вдалось завезти і частково залити бетонну суміш. Про це свідчить наявність свіжозалитого фундаменту будівлі. Поряд із цим, журналістам вдалось з'ясувати, що на місці, де практично усі будинки одно-двоповерхові, й справді планують звести багатоповерхівку. Судячи по кількості працівників, роботи ведуться прискореними темпами.

На присутність журналістів робітники відреагували агресивно, і навіть вдались до погроз. Зокрема, один із чоловіків (можливо "прораб") пообіцяв кореспондентів "залити по коліна у бетон"

Леся, 21.06.2013 09:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини