Руслан Марцінків просить Держархбудконтроль перевірити дотримання будівельних вимог забудівником на перехресті вулиць Бельведерська-Новгородська-Пилипа Орлика

17 червня 2013 року народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків направив депутатське звернення щодо забудови на перехресті вулиць Бельведерська-Новгородська-Пилипа Орлика. Нардеп просить Держархбудконтроль та Голову облдержадміністрації перевірити дотримання забудівником необхідних норм.

Будівництво на перехресті вулиць Бельведерська-Новгородська-Пилипа Орлика перетворилося на суттєві незручності для пішоходів та жителів прилеглих будинків. Очевидно, забудівник захопився під час ведення робіт, адже в азарті захопив пішохідний тротуар.

Саме з проблемою відсутності тротуару до народного депутата Руслана Марцінківа звернулися жителі прилеглих будинків. «Під час зустрічі громадою, що відбувалася в неділю, до мене звернулися з проханням вжити заходів до забудівника, який розбив тротуар на перехресті. Я звернувся до Держархбудконтролю та Михайла Вишиванюка з проханням перевірити чи дотримується підприємець будівельних норм, зокрема чи передбачена пішохідна зона, тротуар та благоустрій прилеглої території», - пояснив свободівець.

Руслан Марцінків зауважив, що це не єдиний випадок, коли забудівник під час ведення робіт «забуває» про благоустрій. Тож нардеп вирішив звернути увагу відповідних органів на даний випадок, адже мова йде не тільки про естетичний вигляд, але й про безпеку пішоходів. 

Леся, 17.06.2013 15:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини