Відбулась нарада з керівниками бюджетних закладів мікрорайону „Пасічна”

 В загальноосвітній школі №18 відбулась нарада з питань залучення коштів міжнародної технічної допомоги для реалізації енергоощадних заходів в бюджетних будівлях, в тому числі в рамках реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів м. Івано-Франківська». Нарада відбулась за участю депутата міської ради Р.Харука, начальника управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Б.Білика, керівників і заступників освітніх закладів мікрорайону „Пасічна” та інших.

Депутат Р.Харук звернув увагу на недостатність фінансування впровадження заходів з капітального ремонту вищезазначених будівель. В доповіді начальника управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Б.Білика були представлені проекти, які вже впроваджені й впроваджуються управлінням в бюджетній та комунальній сфері і на реалізацію яких залучається міжнародна технічна допомога. Крім того, він ознайомив присутніх з основними умовами отримання міжнародної технічної допомоги.

В обговоренні зазначених питань прийняли участь всі учасники наради. За підсумками наради намічені заходи для реалізації.

Леся, 19.06.2013 09:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини