Більш ніж 2 тисячі прикарпатців різного віку змагалися в «Олімпійський день бігу»

Понад 2 тисячі учасників пробігли вулицями Івано-Франківська різні дистанції в «Олімпійський день бігу», організований Комітетом фізкультури і спорту міської ради, Федерацією легкої атлетики області, управлінням спорту ОДА, відділенням НОКУ в області, обласним та міським центрами «Інваспорт» і «Спорт для всіх».

Почесними гостями спортивного свята були відомі прикарпатські спортсмени: Тетяна Ляхович, Ірина Шепетюк, Сервін Сулейманов, Надія Діденко, які нагородили переможців та призерів на шести дистанціях серед різних вікових категорій.

Поряд з досвідченими учасниками спортивного заходу стартували наймолодші - Євген Томчук (1,3 роки) та Катерина Саприга (1,9 роки). У бігових змаганнях взяли участь більш ніж 200 дошкільнят.

«Найголовніше, що ви обрали спорт, здоровий спосіб життя», - привітав учасників спортивних змагань начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Мирослав Карабін, бажаючи хороших стартів та перемог.

За результатами пробігів, серед дошкільнят на дистанції 30м. лідирували Дмитро Маяковський, Попадюк Анастасія, на дистанції 100 м. серед молодших школярів (7-10 років) - Ярослав Голубяк (ЗОШ№6) , Олександра Міщенко (ЗОШ №12), на дистанції 300 м. серед школярів 11-14 років - Олександр Новосад (ОДЮСШ), Мар’яна Горіховська (ОДЮСШ), на дистанції 500 м. серед 15-17-річних - Станіслав Сеник (ОДЮСШ), Тетяна Петрова (СДЮШОР).

На дистанції 1 км. серед жінок перемогла Оксана Угринчук, серед ветеранів спорту – Андрій Калинчук.

Леся, 03.06.2013 14:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини