Минулої доби в області виникло 9 пожеж

19 травня о 10.50 год. в Івано-Франківську по вулиці Чорновола виникла пожежа в одній із житлових квартир, що на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено ліжко та речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого               68-річного власника помешкання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку загиблого.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області 4 рази виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території, які мали місце в Івано-Франківську по вулиці Мазепи, в  селі Оболоня Долинського району, селі Чукалівка Тисменицького району та селі Лоєва Надвірнянського району.

19 травня о 09.30 год. в селі Оболоня Долинського району виникла пожежа  окремими осередками на території закинутого торфополя. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 18.38 год. в селищі Ланчин Надвірнянського району горіло дерево на відкритій території. Вогнем пошкоджено дерево. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

19 травня о 19.48 год. в Івано-Франківську по вулиці Довгій виникла пожежа  побутового сміття на сходовій клітці на 11-му поверсі житлового будинку. Вогнем було пошкоджено матрац та побутове сміття на площі  2 м.кв. Того ж дня, горіло побутове сміття і по вулиці Степана Бандери в обласному центрі, поблизу контейнерів для збору сміття. Вогнем було знищено побутове сміття на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожеж - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 647 пожеж, у вогні загинуло 29 осіб, з них 2 дитини.

Леся, 20.05.2013 16:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини