За минулу добу на території області виникло сім пожеж

15 травня о 05:50 год. в м. Івано-Франківську по вул. Г.Хоткевича, 52 виникла пожежа сміття на території майданчика для збору сміття. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено облицювання контейнера площею 0,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – занесення вогню невідомою особою.

   15 травня о 11:36 год. в м. Івано-Франківську  по вул. Левицького, 10. виникла  пожежа смоли та побутового сміття в недіючому цеху філії «Спіловер. Внаслідок пожежі було знищено побутове сміття на площі 12 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при проведенні вогневих робіт.

  15 травня о 14:55 год. в с.Уторопи Косівського району в подвір’ї одного із господарств виникла пожежа в приміщенні коридору літньої кухні . Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено підлогу та стіни в коридорі літньої кухні на площі 7 м.кв. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

   Вніч проти 16 травня о 00:05 год. в м. Івано-Франківську  по вул. Вовчинецька, 208 виникла пожежа сміття на площадці біля сміттєвих контейнерів. Внаслідок пожежі вогнем було знищено побутове сміття на площі 6 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

  Вніч проти 16 травня о 00:10 год. в м. Івано-Франківську по вул. Довженка, 4, виникла пожежа побутового сміття в шахті каналізаційної труби житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем було знищено побутове сміття на площі 0,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

   Вніч проти 16 травня о 01:31 год. в м. Івано-Франківську по вул. Коновальця, 146 г виникла пожежа речей домашнього вжитку на балконі 2-го  поверху однієї із житлових квартир. Внаслідок пожежі вогнем було закопчено стіну будинку та пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

   Загалом з початку поточного року на території області виникло 622 пожежі, у вогні загинуло 26 осіб  з них 2 дитини.   

Леся, 16.05.2013 10:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини