Більше 600 одиниць касової техніки на Івано-Франківщині звітують за новими правилами

Реєстратори розрахункових операцій (РРО) нового покоління, або модернізовані власні, які суб’єкти господарювання використовують для розрахунків із споживачами за готівкові кошти мають змогу передавати дані розрахункових документів в електронній формі на спеціальний сервер Міндоходів України.

«Наше завдання не в тому, щоб очікувати 1 липня та зібрати побільше штрафів із тих суб’єктів господарювання, які не перейдуть на нові умови роботи з РРО, а максимально активувати діяльність у цьому напрямі», - про це повідомив Василь Думенька, заступник начальника управління податкового контролю ДПС в області на спільному семінарі із сервісними службами РРО, який відбувся в м. Івано-Франківську.

«Найбільш активно впроваджують нові прогресивні технології платники податків Галицького, Городенківського та Снятинського районів, які вже замінили майже 50 відсотків техніки та переконалися у її перевагах, заощаджуючи час та кошти», - доповнив свого колегу Ігор Кравець, начальник відділу моніторингу грошових операцій ДПС в області. Інших закликав не дотримуватися останніх термінів переходу на роботу по-новому та визначатися щодо вибору шляхів – доопрацювання діючої техніки або придбання нової, звернувши при цьому увагу на терміни її експлуатації та включення до Державного реєстру. 

Леся, 17.05.2013 10:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини