У Карпатах проходила одинадцята за рахунком троффі-експедиція «Карпатський кордон – 2013»

З 9 по 12 травня у Карпатах проходила одинадцята за рахунком троффі-експедиція «Карпатський кордон – 2013». Організаторами заходу виступає Львівський автомобільний клуб. В експедиції брали участь і позашляховики з Івано-Франківщини, об’єднані під знаменами Тисменицького офф-роад клубу.

Загальна кількість позашляховиків, що цьогоріч кинули виклик стихії  та пробивалися болотистими схилами на вершини, перевищила 150 автівок, а це понад 500 осіб з різних областей України та сусідніх дружніх держав. Серед учасників троффі було чимало польських, литовських, білоруських та німецьких екіпажів. Однією з найчисельніших груп стала колона позашляховиків з Івано-Франківщини.

В колоні офф-роад клубу «Тисмениця» стартувало понад 20 автівок. Вони подолали відстань з Торуньського до Ужоцького перевалу.

Загалом учасники троффі-експедиції «Карпатський кордон-2013» проїхали 150 кілометрів бездоріжжя, отримавши незабутні враження від подолання крутих підйомів та  скелястих гір та споглядаючи неповторні краєвиди Карпат.

 

Леся, 14.05.2013 10:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини