Вітання з Великоднем від депутатів обласної ради

                                                                Шановні краяни!

Ось уже майже дві тисячі років Христос воскресає у наших душах, просвітлюючи та наповнюючи їх вірою у Божу милість, прощення і ласку до кожного з нас.

Воскресіння Господнє є символом перемоги Божого світла над пітьмою, милостивого добра над злом, життя вічного над смертю. Бо Господь і є саме життя.

Великдень приходить до нас, як дарунок за вірність помислам, за той незгасний вогник сподівання, якого ніколи не зрікався український народ. Божа благодать наповнює нас, щоб дати нові сили і зміцнити нашу віру.

У ці святкові Великодні дні у кожного християнина воскресає надія – надія на вічне життя. Надія на те, що ми гідно пройдемо свій життєвий шлях і своєю наполегливою працею зможемо збудувати достойне, заможне та щасливе життя для себе і наступних поколінь.

Поділімося один з одним Великодньою радістю. Зігріймо теплом своїх сердець рідних і тих, хто сьогодні страждає та переживає труднощі, і тих, хто цього дня далеко від своїх родин.

Не забудьмо у ці великодні дні помолитися за упокій душ безневинних жертв і полеглих героїв, що боролися і ціною свого життя здобували волю України.

Молімося, щоб Господь благословив Україну, усіх нас, усю нашу велику українську родину!

Вірмо, що живучи згідно з Божими заповідями, нашими спільними зусиллями ми подолаємо всі сьогоднішні труднощі, негаразди та перепони, не загубимося на життєвій дорозі, шукаючи миру, душевного спокою, успіху перемог і зможемо наблизити розквіт Української нації. Нехай не буде у наших серцях місця для розчарування, розпачу і недобрих думок.

Вельмишановні краяни та дорогі гості Прикарпаття! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай величальний церковний передзвін принесе у кожну українську оселю радість, віру, надію і любов та наповнює небесною радістю Ваші чутливі серця.

Сердечно бажаємо кожному добра, мудрості, глибокої віри у Ваші сили і Божий захист.

Зичимо усім Вам щастя, миру і міцного здоров'я.

 

Радісного Великодня, смачної паски!

 

Христос Воскрес!  Воістину воскрес!

 

 

Прийнято на двадцять першій сесії
Івано-Франківської обласної ради
шостого демократичного скликання
30 квітня 2013 року

Леся, 03.05.2013 13:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини