Найдешевша 2-кімнатна квартира у Івано-Франківську коштує 154 тисячі гривень

В аналітичному центрі компанії «Благо» проаналізували скільки мінімально грошей потрібно буде викласти, щоб купити квартиру в Івано-Франківську без послуг ріелторів. Цього разу експерти аналізували стан ринку двокімнатних квартир. Найдешевшою пропозицією у місцевих виданнях минулого тижня виявилася двокімнатна квартира на вулиці Дорошенка на 2-му поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку площею 42 метри квадратних з ремонтом та окремими кімнатами. Ще менше, а саме 130 тисяч гривень вартує двокімнатна квартира у районі вокзалу, мезонін, броньовані двері, площею 65 метрі квадратних.

Якщо ж ви хочете купити квартиру за найбільшою ціною, то орієнтуйтеся на суму 486000 гривень, -  зазначає експерт аналітичного центру компанії  «Благо» Вікторія Вишневська. Це квартира на другому поверсі на вулиці Січових Стрільців-Мельника, площею 71 метр квадратний, з індивідуальним опаленням, сирець

У розділі новобудов на ринку найкращою пропозицією серед двокімнатних квартир є акційна ціна до свята Великодня на житло у житловому масиві «Паркова Алея», де двокімнатна квартира обійдеться у 210000 гривень.

Леся, 11.04.2013 15:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини