За рахунок коштів обласного бюджету профінансовано видатки в сумі 4907,3 тис. грн. на експлуатаційне утримання автомобільних доріг - департамент фінансів облдержадміністрації

За інформацією департаменту фінансів облдержадміністрації, який очолює Галина Карп, за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам з 1 по 28 березня профінансовано: на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах – 466,3 тис. грн.; на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття – 15 910,4 тис. грн.

За рахунок коштів обласного бюджету профінансовано видатки в сумі 4907,3 тис. грн. на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а також видатки 3058,9 тис. грн. на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв’язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Леся, 29.03.2013 09:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини