Бюджет розвитку на 2013 рік складає 3,6% від загальної потреби області

15 березня 2013 року відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій. На засіданні, зокрема, було розглянуто питання щодо проектів рішень обласної ради, що стосуються виконання обласного бюджету за 2012 рік, стану виконання регіональної цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в Івано-Франківську до 2020 року та регіональної цільової програми розвитку рибництва на період до 2020 року, програми з реєстрації прав на земельні ділянки, виконання робіт із землеустрою та погодження меж земельних ділянок, внесення змін до Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного населення, внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік в частині фінансування природоохоронних заходів.

Крім того депутати мали змогу обговорити регіональну цільову Програму фінансової підтримки обласного комунального підприємства «Івано-Франківськоблагроліс» та календарні плани заходів на 2013 рік щодо програми запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області та заходів щодо здійснення аналітичних досліджень, прогнозування, програмування і моніторингу реалізації основних завдань програми соціально-економічного і культурного розвитку області.

Одним із найважливіших питань на порядку денному обласної комісії було питання, щодо розподілу бюджету розвитку обласного бюджету на 2013 рік. Особлива важливість даного питання пов’язана із значним браком коштів бюджету розвитку.

«Прикро, що бюджет розвитку складається тільки з 11 млн. грн. при наявності бюджетних запитів на суму понад 300 млн. грн. Адже це тільки 3,6% від необхідної суми. Але разом з тим, на розгляд депутатів було внесено проект рішення, щодо запитів, які вимагають фінансування в першу чергу», - заявив Голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій, Юрій Бабій.

Леся, 16.03.2013 09:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини