Завтра Івано-Франківськ долучиться до «Години Землі»

Місто Івано-Франківськ 23 березня приєднається до міжнародної екологічної акції «Година Землі».
В рамках міжнародної екологічної акції «Година Землі» 23- го березня 2013 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину - «Годину Землі», щоб показати необхідність спільних зусиль для протидії зміні клімату та інших екологічних проблем сучасності. Дана ініціатива буде підтримана також на церковному рівні, завдяки заклику присвятити цей час молитві за збереження створеного Богом світу.

В рамках акції «Година Землі» 23-го березня (субота) 2013 року з 20:30 до 21:30 буде вимкнене зовнішнє освітлення на міській Ратуші та Кафедральному соборі Воскресіння - двох головних символах нашого міста. Завдяки цьому символічному жесту м. Івано-Франківськ поповнить міжнародний список тих чисельних шляхетних міст, які переймаються спільною долею нашого Дому-Землі!


Довідка

«Година Землі» була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 ропі і вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилось більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 та 2010 роках, разом з 126 іншими країнами світу, до всесвітньої акції «Година Землі» долучилася також і Україна. Минулими роками ряд наших українських міст теж долучились до цієї міжнародної ініціативи на різні способи, одним з яких — це вимкнення освітлення ключових об’єктів, з якими ідентифікується дане місто. «Година Землі» 2013 має на меті продемонструвати урядам країн світу, бізнес організаціям та зсік людям, що дії спільні проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

Леся, 22.03.2013 09:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини