Анушкевичус попросив мешканців міста бути обережними, щоб не потрапити під «дощ» із бурульок

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус попросив мешканців міста бути обережними, щоб не потрапити під «дощ» із бурульок і снігу із дахів будинків.

«Ще одне нагальне питання – бурульки і сніг, який лежить на дахах. При чому сніг мокрий і він не просто падає, а падає брилами, – зауважив Віктор Анушкевичус. – Прошу ЗМІ поширити інформацію, щоб мешканці проявляли обережність, не ставили машини під стіни будинків, а потім говорили, що комунальники винні, що впала брила».

Окрім того, мер наголосив, що незалежно від того, кому належить будинок, усі небезпечні місця повинні буди огороджені спеціальною стрічкою, а комунальники мають подбати про зняття бурульок і очищення дахів від снігу.

«Всі будівлі, які є в місті Івано-Франківську, кому б вони не належали, якщо є небезпека падіння снігових бурульок, то ці місця мають бути огороджені. І вжити всіх необхідних заходів. Під персональну відповідальність. Чи це будівлі на балансі ЄРЦ, Дирекції замовника, ОСББ, установи, організації. Не дай Боже, щоб на людину впала якась бурулька», – резюмував міський голова.

Леся, 20.03.2013 15:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини