Франківськ замело. Влада рекомендує завершити робочий день о 13 годині

Вранці відбулося екстрене засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолює перший заступник голови облдержадміністрації Василь Плавюк.

 Йшлося про різке погіршення погодних умов та ситуацію, що склалася у зв’язку з цим в області.

Зазначалося: наразі ускладнений проїзд транспорту на дорогах Долинського і Тлумацького районів, міста Болехова. На проблемних ділянках доріг виставлено пости служби надзвичайних ситуацій, працівники дорожньої служби розчищають шляхи від снігових заметів. Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк позитивно оцінив роботу в цьому плані іванофранківських комунальників, які почали розчищати дороги міста ще вночі.

 У звичному режимі працюють соціальні заклади області. Немає проблем із забезпеченням об’єктів області електрикою, газом та водою.

 За словами начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області Володимира Чернецького, протягом доби синоптики прогнозують снігопади, хуртовину, в горах - пониження температури до мінус 10.

 На засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено: обмежити виїзд вантажного транспорту; на здійснення невідкладних заходів у складних погодних умовах управлінню Державної служби надзвичайних ситуацій в області виділити з резервного фонду 20 тис. грн., службі автомобільних доріг – 30 тис. грн.

 Всім суб’єктам господарської діяльності, незалежно від форм власності, рекомендовано сьогоднішній робочий день скоротити до 13.00 та задіяти працюючих до процесу розчищення територій, прилеглих до підприємств, установ і організацій.

 У надзвичайному засіданні взяв участь начальник обласного оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак, повідомляє Фіртка.

 

Леся, 15.03.2013 12:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини