Вишиванюк: За дорученням Президента створено комісію із запобігання наслідкам весняних паводків та стану незавершених об’єктів, зруйнованих повінню 2008 року

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк  взяв участь у  президентській нараді  з питань запобігання  підтопленню окремих територій внаслідок весняних паводків. 

         Як  наголосив  Глава держави  Віктор Янукович, місцева і центральна влади повинні провести належну підготовчу роботу для запобігання наслідкам весняних паводків.  За словами Президента,  майже 25% території України підтоплюється.  Віктор Янукович  закликав  місцеву і центральну владу «зробити все, щоб можливі повені не призвели до негативних наслідків, у першу чергу – трагічних»,  зокрема,  передбачити різні варіанти розвитку подій для мінімізації наслідків можливих повеней.

          «У цьому році у нас є можливість значно підсилити нашу координацію, тому що ми зробили реформу, і сьогодні у нас Служба надзвичайних ситуацій знаходиться у складі Міністерства оборони, - сказав Віктор Янукович. -  Сьогодні є можливість залучити додаткові сили, техніку для того,  щоб допомогти людям пройти через цей іспит, який вони проходять щорічно».

          За дорученням Президента України створено комісію  із запобігання повеням та вивчення ситуації  із  незавершеними в регіонах  об’єктами, зруйнованими повінню 2008 року. Комісію очолив  Віце-прем’єр міністр України Олександр Вілкул.

           Як поінформував телефоном з Києва  голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк,  ця  урядова комісія     виїде  в  регіони, в  тому числі в Івано-Франківську область,  для визначення обсягів  і стану  незавершених об’єктів, зруйнованих повінню 2008 року.  Ці об’єкти  будуть внесені  для державного фінансування у 2013 році. 

Леся, 12.03.2013 15:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини