Рогатинські підприємці поскаржилися Вишиванюку на непрозоре проведення тендерів

Влада є помічником бізнесу, не на словах, а на ділі. У нас має відбутися відкритий і відвертий діалог, віч-на-віч, з конкретними зауваженнями і пропозиціями їх вирішення.

Про це сказав у рамках зустрічі «Бізнес і влада – партнери» голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

Про те, що влада і бізнес є партнерами говорив і начальник державної податкової служби в області Віктор Рахміль, зокрема, він наголосив на тому, що за останніх три роки зменшилась кількість податків та зборів.  

«За останні декілька років найбільші структурні зміни відбулися саме в податковій сфері, починаючи від уніфікації податкового законодавства, закінчуючи моделями взаємодії з бізнесом та реорганізації податкової служби, - наголосив Віктор Рахміль. – Податкова служба зробить все можливе для того, щоб бізнес якомога менше витрачав часу на сплату податків»

Незважаючи на позитивні зміни у сфері оподаткування, прикарпатські підприємці продовжують нарікати на утиски окремих посадових осіб, зокрема, на зустрічі було озвучено факти щодо цього з Рогатинського району. У бізнесменів краю викликають хвилювання зростання тарифів на енергоносії, непомірно високі відсотки за отримання кредитів, часто непрозоре проведення тендерних процедур тощо. 
Конкретні випадки голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк пообіцяв вивчити і вжити необхідних заходів.

Леся, 12.03.2013 11:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини