Всередині квітня закривають арт-кафе «Мармуляда»

 Всередині квітня закривають арт-кафе «Мармуляда»

Про це сьогодні повідомив Юрій Філюк, один з директорів мережі «23 ресторани», на сторінці «Вконтакте» кафе «Мармуляда».

«Ми закриваємо проект Мармуляда. Ресторан працюватиме до 15 квітня, після чого припинить своє існування. Новина з одного боку невесела - в закладу сформувалась класна команда і є своя душа. З іншого боку - це життя і нічого особливо страшного в цьому немає. Помилки неминучі - це частина шляху. Тому рухаємось далі, на підході в нас нові цікаві і важливі проекти», - написав він.

Аліна Токміленко, директор «Мармуляди» в бесіді з «Малакавою» сказала: «Ми не плануємо закриватися. Нас буде 23! Просто у свій час». Також, Аліна додала, що ніяких підтекстів та вказівок зверху в закритті «Мармуляди» немає.

Юрій Філюк наголосив в своєму  повідомленні: «Настрій - не вважаю подію негативною - це просто частина життя».

Також, керівництво «Мармуляди» закликало всіх провести цей місяць «в повному позитиві і драйві», адже протягом цього місяця планується багато цікавих подій.

Як зауважив користувач вконтакте Alex Kogut: «Головне, щоб там був будь-який заклад. А атмосферу ми зробимо самі». Напевно Aleх натякав на те, що керівництво «Мармуляди» зробить щось нове.

 

 

 

Леся, 07.03.2013 14:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини