Франківські повії почали освоювати Твітер

 Франківці, як і весь світ, є користувачами twitter. 140 символів і вся планета може знати, чим ви зараз займаєтесь. Та мешканці і гості нашого міста не багато пишуть про Франківськ.

З твітеру по хештегу #ivano-frankivsk ви можете дізнатись, що 16 березня в нашому місті пройде ІТ-вікенд, де можна почути доповіді експертів з розробки програмного забезпечення, а пізніше насолодитися прогулянкою містом, також можна побачити фото гостя нашого міста ToXXuS — цікавий віник-велетень, та замовити повію Оксану за 35 у.о.

Хештег #frankivsk та #fri_if також інформує про івент, вільне спілкування та події жителів міста. Тут можна знайти твіти популярного гурту «Фліт», думки вголос пересічних громадян, новини та ще багато чого.

А ось #franyk виявся більш інформативним. Тут вже є і новини агенцій, і підлітки, які розпивають пиво в дворі Просвіти, і отруєння дітей, і обмін квитками.

Цікаво, що за посиланням на тег #stanislaviv твіттер відправляє на франківські новини.

Кириличні теги теж не оминулися нашими жителями.  #Франківськ та #Франик це, мабуть, найпопулярніші слова. А переходом по них, можна дізнатися про погоду на даний момент, знайти роботу та познайомитись з цікавими людьми, які приїздять до нас в гості.

«Малакава» теж не обійшла стороною твітер. Тепер за нашими новинами можна слідкувати там.  @malakavacom — приєднуйтесь, та будьте в курсі новин, подій нашого міста і країни.

 

 

Леся, 06.03.2013 14:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини