На Прикарпатті порушники норм обігу алкоголю сплатять більше пів мільйона гривень штрафів

У минулому році прикарпатські податківці провели 207 перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами та виявили 250 порушень законодавства.

Зокрема, працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів спільно з  податковими міліціонерами встановили 96 фактів торгівлі алкогольними напоями за цінами,  нижчими від визначених мінімальних роздрібних цін та тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін, 91 випадок торгівлі без відповідної ліцензії, 41 - не проведення розрахункової операції через реєстратори розрахункових операцій та ін.

За наслідками перевірок до суб’єктів господарювання застосовано фінансові санкцій на суму 556,1 тис. грн. та анульовано дві ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Крім того, з незаконного обігу вилучено 3,3 тис. пляшок алкогольних напоїв на 32,8 тис. грн. та 91 пачку тютюнових виробів на 0,7 тис. грн.

Леся, 24.01.2013 10:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини