Податківці запровадили нововведення для підприємств з іноземним капіталом

ДПС України пропонує підприємствам з іноземними інвестиціями новий сервіс щодо надання правової оцінки інвестпроектів на наявність податкових ризиків.

            Забезпечивши інформаційну підтримку іноземних інвесторів через мережу Інтернет, щодо відповідності інвестиційного проекту чи господарської операції законодавству України та механізму її оподаткування, податкових ризиків, наявності невідповідностей в правовому статусі контрагентів, перебування контрагента в процедурах банкрутства, припинення, залучення в схемах мінімізації податкових зобов'язань, податківці намагаються створити сприятливий інвестиційний клімат та рівні конкурентні умови.

            Черговий сервіс від податківців дозволить підвищити імідж та ступінь довіри платників податків до органів ДПС, а також дасть можливість забезпечити неупереджене, справедливе застосування діючого законодавства. 

            В області взято на податковий облік 609 підприємств, у статутному капіталі яких частка іноземних інвестицій складає 10 і більше відсотків, з них 270 підприємств з 100 відсотковим іноземним капіталом.

Леся, 21.01.2013 09:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини