У Франківську відбудеться вечір «Різдвяні зустрічі друзів»

25 січня (п’ятниця) о 16.30 в приміщенні актового залу народного дому товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка відбудеться загальноміський вечір «Різдвяні зустрічі друзів», організований міською Радою учнівського самоврядування (керівник Гриновецька М.П) та міським європейським клубом для старшокласників (керівник Уварова Т.В) Івано-Франківського міського Центру дитячої та юнацької творчості.

Основною метою заходу є збереження, пропагування та поширення ідеї українських традицій святкування Різдва серед учнівської молоді. До участі у загальноміському вечері запрошені вихованці міської РУС, євроклубу, а також  вихованці туристсько-краєзнавчого напрямку МЦДЮТ (керівник Галюк І.В), розповідає  методист з з питань моніторингу позашкільної освіти Тетяна Уварова.

За її словами, у плані заходів загальноміського вечора  - виступи з різдвяними щедрівками  вихованок міського євроклубу Мельничук Вікторії, Куцели Мар’яни, танцювальні композиції старшої групи колективу клубу бального танцю «Діамант» та ансамблю бального танцю МЦДЮТ (керівники Дзюба В.В та Дзюба С.Л), а також різноманітні цікаві конкурси та дискотека для учасників. У якості запрошених гостей зі своєю музичною програмою виступить гурт «Лід та Вогонь» МЦДЮТ (керівник Тихий І.М), які презентують два нових кліпи на музичні твори «Гей, як сонце спати ляже» і «Про мову».

Загальноміський вечір «Різдвяні зустрічі друзів» проводиться за підтримки Івано-Франківського міського Центру дитячої та юнацької творчості та Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Леся, 22.01.2013 15:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини