Як працювали народні депутати від Прикарпаття протягом першої сесії

12 грудня розпочав роботу новий парламент. Працювали депутати до 11 січня (включно), а потім пішли на канікули.

Чим займалися депутати від Прикарпаття в парламенті, які законопроекти пропонували, чи ходили на роботу, з’ясовували журналісти «Малакави» (всі наведенні нижче дані взяті із офіційного сайту ВРУ).

Фракція «Батьківщина»

Дмитро Шлемко – був присутній на всіх засіданнях Верховної Ради, проте протягом першої сесії не подав жодного законопроекту та депутатського запиту, проте виступав 13 грудня.

Володимир Шкварилюк – протягом першої сесії не подав жодного законопроекту і депутатського запиту, ні разу не виступав,був відсутній на засіданнях 10 і 11 січня.

Ольга Сікора – так само як і Шкварилюк не подала жодного законопроекту, немає виступів та депутатських запитів, була відсутня 11 січня.

Володимир Купчак – так само не подавав жодного законопроекту, не виступав, але завжди був присутній у Раді.

Анатолій Дирів – не подавав жодного законопроекту, не виступав, не подавав депутатських запитів, був відсутній 12 грудня після обіду.

Василь Гладій – подав два законопроекти «Про перейменування селища міського типу Пересічна Дергачівського району Харківської області» та «Про перейменування села Мазинки Переяслав-Хмельницького району Київської області». Був завжди присутній в Раді.

Фракція УДАР

Роман Чернега – має один авторський законопроект «Про відзначення 1115-річчя заснування міста Галича Івано-Франківської області».  25 грудня та 11 січня був відсутній в парламенті.

Фракція «Свобода»

Руслан Зелик – не подав жодного законопроекту, не має виступів, проте завжди був у парламенті на засіданнях.

Руслан Марцінків – має один депутатський запит до Кабміну, законопроектів не подавав, але ходив справно на засідання Ради. Крім того 10 січня виступав з місця.

Олександр Сич – має законопроект Про вищу освіту», 1 грудня виступав з трибуни, на засідання всі ходив.

Позафракційні депутати

Юрій Дерев’янко – не подавав жодного законопроекту, депутатського запиту, не виступав, проте завжди був у Раді.

Олександр Доній – зареєстрував два законопроекти «Про внесення змін до ЗУ «Про наукову і науково-технічну діяльність», а також про внесення змін до ЗУ «Про перелік пам'яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації" (щодо включення до Переліку пам'яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації будинку Національного художнього музею України на вул. Грушевського, 6). Має два виступи з місця 13 грудня. Завжди був присутній на сесіях (цікаво, що не голосував за декриміналізацію статей Тимошенко).

Леся, 17.01.2013 16:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини