Молодики, яких підвозив хмельницький таксист затримані

Молодики, яких підвозив  хмельницький  таксист  затримані. Розслідування у кримінальному провадженні розпочате за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом знаходиться на особливому контролі прокуратури.

Нагадаємо, кілька днів тому у Коломиї правоохоронці зупинили автомобіль, який викрали двоє мешканців Верховинського району.

Хлопці  попросили таксиста підвезти їх в одне із сіл Дунаєвецького району. Дорогою, один з них заклав  водієві монтировку за шию, інший приставив до голови пневматичний пістолет та наказали їхати  у Чернівці.

Під час поїздки нападники постійно погрожували 58- річному водієві та  залякували, що вб’ють його. Літній  чоловік думав, що зброя справжня та побоявся чинити опір зловмисникам.

В селі Шепарівці Коломийського району  нападники  викинули таксиста з машини  та поїхали в сусіднє селище запастись алкоголем.

Через нервовий зрив у таксиста піднявся тиск. Тому в першу чергу літній чоловік пішов у лікарню. Про даний злочин правоохоронців повідомили вже медики та через кілька годин працівники ДАІ під час  операції «Перехват» зупинили викрадений автомобіль.

На разі проводяться слідчі дії та встановлюються усі обставин вчинення цього нападу.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Леся, 14.01.2013 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини