Івано-Франківський аеропорт – європейський аеропорт?

Вчора ввечері Івано-Франківській аеропорт прийняв літак Боінг-737-300 з Києва, в якому прибуло майже 120 пасажирів. Виявилось, що наш аеровокзал непридатний для такої кількості людей, про це повідомив один з пасажирів цього рейсу.

«Аеропорт не в стані приймати на достойному рівні будь-які рейси з великою кількістю людей. Перед Новим Роком туристи вирушають до наших Карпат, зокрема до Буковелю, везуть спорядження, великі пакунки, подарунки. І що ми бачимо – багаж треба розбирати самостійно з візків, які дуже схожі на вокзальні, народ налітає на ці візки як коршуни на здобич, галас, штурханина, безлад. Ні про яку багажну стрічку, як в цивілізованих містах, мови взагалі не йде. А ще й з літака до будівлі аеропорту треба йти пішки – а це небезпечна зона. От і сьогодні – в невеличке приміщення набилось біля 120 чоловік, з дітьми, а візків з багажем виявилось настільки багато, що вони не вмістились в це саме приміщення. Та і на вулиці не літо, - каже турист, - Та і взагалі – нема сервісу, нема відокремленого місця для зустрічаючих, нема візків для багажу, з якими б можна було дійти до машини. Якщо наш аеропорт – це двері в місто для туристів, в тому числі і іноземних, то нема нічого дивного в тому, що тих туристів в нас дуже мало», - додає він.

«Малакава» спробувала дізнатись скільки літаків може прийняти аеропорт, розклад роботи, готель та інше, що може зацікавити туристів. Гугл видав в результатах пошуку тільки номери телефонів довідки та пусті сторінки. Можливо, колись наш аеропорт стане «дверима в місто», та тільки якихось дій для цього поки що не видно.

Леся, 31.12.2012 15:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини