«Нічийна» вода, або за що платять мешканці міста?

Всі мудрі люди розуміють, що тарифи на використання природних ресурсів формуються згідно економічно-обгрунтованих витрат, але питання, що держава та місцеве самоврядування нас використовують  -  є відкритим.

Зараз, любі мої, поясню.

Є у нас у місті, біля мікрорайону «Пасічна», контррезервуар. Штука корисна, стратегічна та й мала б працювати на користь громади, але… Вийшло навпаки!

Дам Вам «кладочку» - Чеповий намагається підняти тариф, в ціну якого закладені втрати води (задля зменшення  яких працюють кілька осіб у окремому відділі «Водоекотехпром» та отримують зарплату. Курує даний відділ депутат від ВО «Свобода» - Голутяк.) Так от, Ви платите за воду від якої «Водоекотехпром» намагається відхреститись та збільшити Вам тариф.

Поясню в деталях. Зателефонували друзі і мудрими інженерними словами пояснили, що вода згідно усіх законів фізики там текти не може! Але чомусь і пекарня, і кілька автосалонів «ЖИВЛЯТСЯ» нашими коштами задарма.

Згідно власних джерел на підприємстві – є підтвердження, що О.В. Чеповий дав вказівку лабораторії фірми обманути громадськість та відмовитись від 55% -их втрат води, котрі закладені в тарифі для нас.

Виходить наступне, Голутяк з Чеповим вирішили відмазатись, відмовившись від води, яка струменить, мов Диво Господнє, і з Нового року підняти Нам з Вами тариф.

Питання: А чи хочу я бути лохом?

Будь-який акредитований журналіст має право дати запит на аналіз води – водопровідна чи джерельна.

Петро Мокрий

Леся, 17.12.2012 16:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини