Івано-Франківськ проти смертної кари

Цього року, як і попереднього, з ініціативи Спільноти Святого Егідія та за сприяння виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради місто Івано-Франківськ приєднається до міжнародної акції “Міста за життя – міста проти смертної кари”, освітивши Івано-Франківський обласний художній музей.

В останні дні осені Спільнота Святого Егідія в Івано-Франківську проведить акцію, до якої вже приєдналося 1182 міста в усьому світі, символічно освітивши важливу архітектурно-культурну пам’ятку, щоб нагадати суспільству про актуальну проблему сьогодення.

«В Римі – це Колізей, в Парижі – будинок Гете, в Івано-Франківську – художній музей», - зазначив на прес-конференції присвяченій міжнародній акції «Міста за життя – міста проти смерної кари» представник Спільноти Святого Егідія, Юрій Лі-Фансе (м. Київ).

Акцію буде проведено 30 листопада 2012 р. о 18.00 год. на площі Андрея Шептицького біля художнього музею.

«Цього року ми продовжуємо проведення цієї акції, для того, щоб привернути увагу до питання смертної кари. Івано-Франківськ – християнське місто, де завжди цінувалася та Божа іскра-життя», - сказав Руслан Марцінків, представник виконавчого комітету міської ради і зазначив, що дана акція підтримуватиметься щорічно.

 

Леся, 29.11.2012 16:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини