Президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрій Андрєєв хоче звання "Героя України"

12 жовтня 2012 року пройшло розширене засідання Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України", очолюваної Юрієм Андрєєвим.

 Як подейкують у середовищі чорнобильців – на цьому засіданні не піднімалися важливі питання, які б стосувалися вирішення питань соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 Однак на цьому засідання було винесено питання та прийнято рішення про направлення клопотання на ім'я Президента України про присвоєння президенту Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрію Андрєєву звання "Героя України".

За словам голови Івано-Франківської обласної організації «Спілка Чорнобиль» Нестора Мартинця, Юрій Андрєєв підлабузник влади.

«Зірку героя йому дати за те, що нас, чорнобильців зраджує та підслуговує владі», -  вважає голова Івано-Франківської «Спілки Чорнобиль».

Присутні на засіданні Івано-Франківської обласної організації «Спілка Чорнобиль» чорнобильці Прикарпаття прийняли рішення заявити про те, що на їхню думку, Президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрій Андрєєв на відзнаку не заслуговує.

Леся, 15.11.2012 14:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини