Івано-Франківські "свободівці" пікетують "Епіцентр"

Причина пікету фальсифікації результатів виборів власницею мережі гіпермаркетів Галиною Герегою на 215 окрузі у Києві.

Схожі акції відбуваються по всій Україні.

«Ми сьогодні зібралися в підтримку наших побратимів, які є в м. Києві, зокрема Андрія Іллєнка та Юрія Левченка», - говорить депутат міської ради Івано-Франківська та її секретар, "свободівець" Руслан Марцінків.

За словами представника «Свободи», сьогодні в окрузі де переміг Андрій Іллєнко подана до суду позовна заява власниці «Епіцентрів» Галини Гереги.

«Ми не допустимо фальсифікації на виборах», - стверджує Руслан Марцінків.

Він зазначає, що в Києві пробували переписувати протоколи, де місцями міняли кількість голосів, зокрема Іллєнку і Герезі.

«Ще вчора в Києві відбувся конфлікт на 215 ВО. Один протокол ДВК був підроблений, коли Андрію Іллєнку написали кількість на 104 голоса менше ніж пані Герезі. Насправді ж різниця була навпаки. На дільницю приїхали Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та ряд народних депутатів, були певні сутички з «Беркутом» та все ж вдалося довести правду», -  нагадав Руслан Марцінків.

Також відбувається боротьба між свободівцем Юрієм Левченко і провладним самовисуванцем Віктором Пилипишином.

«Там теж відбуваються дуже дивні події, коли бюлетені повертаються на дільниці, починається, ніби, перерахунок голосів», - розповідає представник «Свободи».

Свободівці вважають, що це не припустимо здійснювати сьогодні зміну волевиявлення людей і закликають власницю «Епіцентрів» змиритися з результатами волевиявлення українців та владу, в особі Партії Регіонів, припинити сьогодні затягування підрахунку голосів на тих виборчих округах, де перемагають представники опозиції.

Як повідомив Руслан Марцінків, схожі фальсифікації відбуваються і Хмельницькій області, і в Київській області, і ще близько в 20 округах по всій Україні.

 

Леся, 31.10.2012 12:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини