В Івано-Франківську протягом останніх п'яти років 9,6 тис. індивідуальних споживачів відключилися від централізованого теплопостачання

В Івано-Франківську протягом останніх п'яти років 9,6 тис. індивідуальних споживачів відключилися від централізованого теплопостачання. 

"За останні п'ять років з 52 тис. абонентів у нас відключилася 9,6 тис. абонентів. Це практично більше 25%. Якщо і далі продовжуватиметься така тенденція по відключенню, то підприємство може опинитися на межі недієздатності, тобто на межі того, що буде розбалансована система подачі тепла", - повідомив Руслан Гайда, директор КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у вівторок на прес-конференції, присвяченій готовності області до опалюваного сезону.

Як повідомляє комунальник на сьогоднішній день в Івано-Франківську "практично призупинено" індивідуальне відключення мешканців від централізованого теплопостачання.

Як пояснив Руслан Гайда, відповідно до законодавства, зараз споживачі можуть відключитися тільки всім будинком

 "Поетапне відключення стояком або квартирою на сьогоднішній день припинено і заборонено", - наголосив директор теплокомуненерго.

Леся, 17.10.2012 15:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини