Звернення друкарні «Місто НВ»

Друкарня «Місто НВ» під час цих виборів зіткнулася із безпрецедентними фактами неправомірного використання свого імені в ході проведення передвиборчаї агітації та контрагітації. Так, ще у серпні цього року в Івано-Франківську на вулицях почали роздавати газету «Свободівець», у вихідних даних якої значилося, що її виготовила саме друкарня «Місто НВ». Це було відвертою неправдою, що і стало причиною нашого звернення до прокуратури міста з вимогою дати правову оцінку даному факту. У відповідь правоохоронна структура обмежилася тільки листом-відпискою.

Останнім часом ми є свідками того, як вулиці, двори і під’їзди нашого міста заполонили фальшиві агітаційні листівки, плакати, календарі, на яких цинічно перекручуються прізвище й біографічні дані одного з кандидатів у депутати – Олександра Максимовича Сича. Невідомі подають нібито від його імені недостовірну, подекуди явно  брехливу й неетичну інформацію та відверто знущаються з його особи (зразки поліграфії додаємо). Окрім того, уся вищезгадана продукція позначена як така, що надрукована у «Місті НВ». У зв’язку з цим на адресу нашого підприємства почали надходити претензії від жителів Івано-Франківська з вимогою припинити випуск будь-яких «брудних» матеріалів проти Олександра Максимовича Сича.

Зважаючи на те що охоронці правопорядку не реагують належно на наші звернення, а ім’я нашого підприємства й надалі фігурує в контексті «брудної» піар-кампанії, спрямованої проти названого кандидата в народні депутати, а також проти кандидатів Олеся Донія (м. Коломия) й Олега Осуховського (м. Рівне) – звертаємося до жителів міста Івано-Франківська із заявою:

Друкарня «Місто НВ» не друкувала, не друкує і не друкуватиме поліграфічної продукції, спрямованої на очорнення будь-кого з теперішніх кандидатів у народні депутати.

В процесі виконання будь-яких замовлень чи на етапі їх прийняття, чи безпосередньо виготовлення, наше підприємство керується нормами чинного законодавства. У зв’язку з цим просимо не реагувати на появу назви нашого видавництва на подібній аморальній, неетичній поліграфії, спрямованій, зокрема, на те, щоб усіляко образити, принизити, оббрехати Сича Олександра Максимовича. До подібної нечесної конкуренції перед виборами друкарня «Місто НВ» жодного стосунку не має!

Леся, 16.10.2012 13:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини