В цьому опалювальному сезоні місто обігріватимуть два підприємства: «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та «Станіславська теплоенергетична компанія».

 Минулий опалювальний сезон Івано-Франківські тепловики провели успішно - без зривів і особливих ускладнень.

В цьому опалювальному сезоні місто обігріватимуть  два підприємства: «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та «Станіславська теплоенергетична компанія».     

 На сьогоднішній день  працівники теплокомуненерго  завершили ремонти всіх 35 котелень та 32 теплових пунктів, які експлуатуються підприємством.

 Зараз увага тепловиків  зосереджена на ліквідації поривів в теплових мережах. В міжопалювальний сезон були проведені випробування всіх теплових мереж, а це 127,6 км було виявлено 175 поривів ділянок цих мереж, 149 із яких вже ліквідовані.

 Одночасно проведена заміна 1,4 км. зношених труб постачання гарячої води на поліпропіленові труби, термін експлуатації яких значно більший за металеві.

За літній період цього року з підвальних приміщень житлових будинків викрадено 72 лічильники теплової енергії і, такі факти викличуть складності в роботі системи теплопостачання і потребують термінових заходів зі сторони балансоутримувачів будинків, щодо забезпечення їх збереження.  Незважаючи на це м. Івано-Франківськ залишається лідером серед обласних центрів України щодо застосування загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії в житловому фонді.

Щодо стану розрахунків мешканців Івано-Франківська, то він бажає бути кращим. Заборгованість населення на 1 вересня 2012 року складає 28,7 млн. грн. Це в свою чергу викликає неоплату нашим підприємством спожитого природного газу і може вплинути на час відновлення його подачі на котельні підприємства.

Леся, 19.09.2012 11:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини