Податківці викорінюють в своїх лавах корупцію

Відділом внутрішньої безпеки при ДПС в Івано-Франківській області УВБ ДПС України складено адміністративний протокол відносно податкового інспектора ДПІ у м. Івано-Франківську, який отримав від підприємця неправомірну вигоду за сприяння в процесі ліквідації його як суб’єкта господарювання.

Загалом «не чистий на руку» податківець отримав за свої послуги більше 1 тис.грн., чим порушив вимоги Закону України «Про засади запобігання та протидію корупції».

Івано-Франківським міським судом 22.08.12 вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі 1 тис.грн. з конфіскацією в дохід держави отриманої   неправомірної вигоди.

Крім того, за вказане правопорушення працівника інспекції звільнено з органів державної податкової служби.

З початку року працівниками відділу внутрішньої безпеки проведено 72 службових розслідування та перевірки і розглянуто 17 звернень. За результатами вжитих заходів до дисциплінарної та матеріальної відповідальності притягнуто 6 працівників та 2 працівника ДПС звільнено.

 

 

За матеріалами Відділу внутрішньої

безпеки при ДПС в Івано-Франківській області

Леся, 22.08.2012 18:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини