Відгуділи Ґринджоли

Є таке миле серцю кожного українця слово – Карпати. І мабуть тому зі словом зима одразу згадуються лижі, сноуборди та ковзани. А одним з найвідоміших курортів є с-ще Славське, Львівська область. Саме тут 22 -24 лютого відбувся фестиваль «Гринджоли», вперше організований туроператором «Карпати. Туризм. Відпочинок».

Цікавим стало те, що в ньому змогли прийняти участь всі бажаючи, без огляду на вік. Перш за все, це фестиваль, який став альтернативою для тих, хто не вміє кататися на лижах або на сноуборді.

Урочисте відкриття відбулося о 14:00 23 лютого і одразу привернуло увагу як дітлахів, так і дорослих. Організатори розробили цікаву програму, в який були присутні не тільки поодинокі змагання, а й командні.

Так в конкурсі «Паралельний спуск» перше місце виборов Насадик Василь (м. Городенка), а в «Слаломі» переможницею стала Білинець Надія (С. Волосянка). У конкурсі «Богатир» ( де потрібно витягнути наверх санчата з дитиною і спуститися назад з нею, а довжина підйому – 50 м) цей почесний титул отримав Грицик Руслан, який також відзначився у конкурсі «Марафон».

А ввечері втомлені, але довольні учасники були запрошені на нагородження переможців, яке завершилося святковою концертною програмою, приміщення для проведення якої надав туристичний комплекс «Захар Беркут».

Відпочивали організатори, учасники і представники преси у зручних і затишних номерах того ж самого коплексу, бо, як відомо, після активного та класного відпочинку потрібно не менш класно виспатись . Наступний день приніс чимало сюрпризів – дуже зраділи дитлахи при конкурсі «Яблучний слалом», а конкурс «Скульптор» допоміг багатьом розкрити невідомі до цього часу таланти.

І хоча поки що відбувся тільки перший етап, можна зі впевненістю сказати, що мета фестивалю досягнута повністю – повертаються старі традиції катання на гринджолах, а відпочиваючи отримали можливість прийняти участь у зимових змаганнях, відпочити сім’єю і до того отримати багато позитивних емоцій. За що і дякуємо оргкомітету туроператора «Карпати. Туризм. Відпочинок».



Вікторія Кириченко, для MALAKAVA

old_editor, 07.03.2008 23:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини