Івано-франківські водії вподобали паркування на газонах

Сьогодні на оперативній нараді у міського голови Івано-Франіквська мова йшла про паркування автівок на газонах і дитячих майданчиках. Така ситуація спостерігається в обласному центрі Прикарпаття вже доволі давно. Кожного тижня міська влада отримує скарги від мешканців, яким набридли такі дії власників авто.


За словами начальника служби оперативного реагування міста Тетяни Клочко, минулого тижня на адресу служби надійшло безліч скарг щодо хаотичного паркування автомобілів у зеленій зоні прибудинкових територій.


«Паркування на зелених зонах залишається без змін. На адресу нашої служби надходять скарги. Автомобілі не тільки загороджують рух пішоходів, але й забруднюють вихлопними газами територію дитячих майданчиків», - розповіла Тетяна Клочко.


У зв’язку із цим КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» провела рейд на вулиці Парковій,17а.


Як повідомив заступник начальника КП Валерій Козлов, дійсно ситуація складна, оскільки обмеженість дворової території змушує водіїв паркуватися на дитячому майданчику або ж виїздити на газон.


«Питання можна вирішити тільки шляхом обгородження дитячого майданчика декоративною огорожею. У протилежному випадку потрібно шукати інші місця для стоянок», - наголосив Козлов.


Леся, 03.07.2012 11:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини