Іван Кириленко: Політики вже будували країну, але нічого цінного не збудували

Декількахвилинна критика існуючого політичного укладу, наведення прикладів економічного успіху закордонних країн, заклики до необхідності децентралізації влади й акцент на необхідності змін. 


Саме так розпочав свою зустріч із представниками прикарпатських ЗМІ один із лідерів ВО «Батьківщина», екс-голова фракції партії у ВРУ Іван Кириленко.


На переконання опозиціонера, суспільство готове до змін й зараз найголовніше донести до людей конкретну програму дій об’єднаної опозиції. Власне для цього, політик і прибув в Івано-Франківськ.


«Після презентації програми об’єднаної опозиції ми відчули головне – люди хочуть побудувати нову країну. Політики в Україні занадто переоцінені. Політики вже будували країну і, на превеликий жаль, за 20 років нічого не збудували. Ми відчули нездоланне бажання людей брати участь у будівництві країни», - переконаний Кириленко.


Тому, зрозуміло, за словами політика, що легковажно нічого не пройде. Люди вже не поведуться на красиві лозунги і обіцянки покращення життя вже сьогодні. Потрібна чітка програма дій, яку і пропонує опозиція. Головний акцент на інвестиції в людський капітал й розвиток економіки. Лиш у такий спосіб можна подолати існуючий стан справ в країні.

Леся, 26.06.2012 12:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини