У Азарова важке похмілля після розпиття пива з шведським уболівальником

Сьогодні Прем’єр Микола Азаров продовжив сумну традицію свого патрона Віктора Януковича та в черговий раз безпідставно звинуватив Юлію Тимошенко у здійсненні якихось міфічних злочинів, причетність до яких лідера опозиції встановлено нібито швейцарським, американським та російським правосуддям.
 
Такі безглузді та бездоказові твердження змогли з’явитися лише у хворобливій уяві українського прем’єра внаслідок важкого похмілля після розпиття пива з шведським уболівальником.  Адже ні американський, ні швейцарський, ні російський суд не ухвалював ніяких рішень щодо винуватості Юлії Тимошенко. Це, здається, відомо всім – і українському суспільству, і міжнародній спільноті.
 
На додаток Микола Азаров вирішив зіграти роль всеукраїнської соціологічної служби, заявивши про те, що український народ не підтримує лідера опозиції. Нехай Микола Янович піклується про власну народну підтримку, адже в результаті проведення урядом Януковича – Азарова псевдо-реформ його власний рейтинг коливається десь у межах статистичної похибки. Український народ чекає від прем’єра не політичних заяв і оцінок, а кропіткої роботи з підвищення добробуту наших громадян.
 
Як опричник нинішнього президента, Микола Азаров поспішив виконати команду «фас», яка декілька днів назад була публічно віддана псевдо-гарантом української Конституції. Безцеремонні та відверто політиканські заяви українських керівників вже викликали занепокоєння у провідних європейських політиків.
 
Напевне, сьогодні вже ніхто не сумнівається у тому, що керівники української держави відверто знущаються над принципами презумпції невинуватості, яка є основою будь-якої правової держави. Як ніхто не сумнівається у тому, що всі справи Юлії Тимошенко мають відверто замовний та політичний характер.  
Леся, 15.06.2012 09:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини