ТОВ «Глобал Сертифік» відзначило роботу виконкому Івано-Франківська


Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради в особі заступника мера Зіновія Фітеля під час оперативної наради у міського голови вручили Сертифікату на систему менеджменту якістю згідно вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Директорі з сертифікації ТОВ «Глобал Сертифік» Павло Підгаєць зазначив, що протягом трьох останніх років виконком міської ради провів чималу роботу якою показав, що заслуговує на дану нагороду, яку востаннє отримував ще у 2008 році.

«За останні три з половиною роки після вручення першого сертифікату у виконавчих органах Івано-Франківська виконана дуже велика робот, особливо у сфері направленості на людей. Зокрема, система роботи органів виконавчої влади значно покращилася. Створення Центру надання адміністративних послуг є одним з визначальних показників,  який викликав позитивні відгуки від мешканців міста. На сьогоднішній день робота по сертифікації в органах виконавчої влади активізувалася. Є багато позитивних зрушень. Аудит, який ми проводили у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради, показав дуже гарні результати», - сказав Павло Підгаєць. 
Леся, 12.06.2012 13:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини