Бог завжди подає руку тому, хто йде вперед! - Болюк

Вже не один рік поспіль керівництво влада Прикарпаття з нагоди міжнародного дня захисту дітей проводить урочисту церемонію нагородження обдарованих, талановитих дітей та їх наставників «Ми  - надія твоя, Україно!».

Цього року у святі взяло участь 198 учасників, які нагородженні відповідно до 8 номінацій.

На проведення свята з обласного бюджету було виділено 150 тисяч гривень. Обдаровані діти отримали грамоти управління освіти і науки облдержадміністрації та цінні подарунки. Зокрема, 11 учнів, які в інтелектуальних змаганнях здобули перші місця отримали ноутбуки, решта 87 талантів – книги. Їх вчителі наставники були нагороджені грошовими преміями, грамотами, книгами та впродовж року отримуватимуть з місцевих бюджетів доплату до заробітної плати у розмірі до 50%.

«Тут сидять ті, хто займається наукою, хто мають високу мораль, цінують справедливість, чесність, гідність. Бог завжди подає руку тому, хто йде вперед! Ви дійсно надія української держави, які вже працюють і працюватимуть на її благо», - зазначила у вітальному слові начальник головного управління освіти Івано-Франківської ОДА Зінаїда Болюк.

Леся, 01.06.2012 11:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини