СБУ привітала вихованців Надвірнянського будинку дитини

1 червня ц.р., у Міжнародний день захисту дітей, співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області відвідали з подарунками «підшефних» з Надвірнянського обласного будинку дитини, в якому виховується 41 малюк віком від народження до 4 років.

 Гостинців цього разу було навіть більше, ніж зазвичай. Для найменших привезли дитяче харчування: молочні суміші, каші, пюре, соки, а також дитячі підгузки. Старшим діткам вручили подарункові набори, які складали власноруч співробітники Управління: сік, фрукти, печиво та, звісно, іграшки. Хлопчикам – машинки, дівчаткам – ляльки.

 Безперечно, допомога обласного Управління СБ України Надвірнянському будинку дитини не обмежується іграшками та харчуванням. Будівля, зведена у 80-х роках минулого століття, потребує ремонту, отож за допомогою «шефів» з УСБУ встановлено нові водовідливи, проведено заміну кількох вікон та дверей на металопластикові, замінено гаражні ворота, підсипано шутром під’їзну дорогу, збудовано пісочницю. Вже придбано матеріали для того, щоб залити відмостку навколо фундаменту будівлі, та вберегти стіни від впливу вологи й можливого руйнування.

Малюки з Надвірнянського будинку дитини люблять, коли до них приїжджають гості. І не лише через подарунки, а тому, що у їхньому житті це – небуденна подія. Їм приємна увага дорослих, радісно, якщо є кому показати свої досягнення – вивчені танці, пісні та віршики. Хочеться сподіватися на те, що у майбутньому в цих дітей все буде гаразд, а поки що залишається робити усе можливе для того, щоб хоч трохи більш радісним було їхнє сьогоднішнє життя.

 

Прес-служба Управління СБ України в Івано-Франківській області

Леся, 06.06.2012 16:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини