Майже 2,5 тисяч звернень зареєстрував у квітні контакт-центр ЄРЦ

Як правило, звернення надходили до ЄРЦ за багатоканальним телефоном контакт-центру 750-600. 13% мешканців звернулось до підприємства письмово. Абсолютну більшість питань становили скарги щодо стану будинків та прибудинкових територій.

Загальна кількість заяв, скарг та пропозицій споживачів у порівнянні з початком поточного року зменшилась. Так, у лютому на телефон гарячої лінії надійшло понад 4000 повідомлень, у той час як у квітні – трішки більше за 2000. Щодня – близько 70 дзвінків.

Значно зросла активність інтернет-користувачів. За допомогою електронних засобів звернулись близько п’яти відсотків мешканців. Втім, лише 70 родин в Івано-Франківську послуговуються сервісами сайту domivka.if.ua на постійній основі.

У квітні найбільше скарг надійшло від мешканців будинку 36 по вул. Незалежності. Проблемними залишались адреси вул. Бандери, 60, Незалежності, 151 а, Сухомлинського, 2 а, Коновальця, 132 а, Стуса, 9.

Найбільше заяв стосувалось проблем холодного водопостачання та каналізації, а також будинкових електромереж. Кількість скарг на прибирання суттєво зменшилась.

 «У єдиній електронній базі розпочата реєстрація і письмових звернень громадян. В майбутньому ми фіксуватимемо також усні заяви мешканців чи їх запити щодо адмінпослуг ЄРЦ», – коментує помічник директора підприємства Світлана Клюба. «Це дозволить створити найповнішу картину як взаємостосунків нашого підприємства зі споживачами послуг, так і чітко виставити пріоритети у роботі ЄРЦ».

До речі, цьогоріч саме на підставі кількості звернень визначались пріоритети щодо планів з поточного та капітального ремонтів.

З детальним звітом можна ознайомитись на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 23.05.2012 14:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини